Премини към основното съдържание

Пеньоар

Описание

Елегантни и качествени модели фусти и комбинезони

Фустите заемат важно място сред долните дамски облекла. Фустата, която се носи под дрехите без хастар, булченските рокли и нощните тоалети е известна и още като долна пола. С помощта на комбинезоните и фустите, които са в най-различни модели може да се избегне нежелано прозиране на тялото, ако носите ефирна връхна дреха. Въпреки че по правило долната пола трябва да пасва на цвета на връхната дреха, приема се, че бежовият цвят подхожда на всички останали и може да се съчетава с цялата цветова гама. За да проучите отблизо моделите на долните поли, както и за да поръчате модела, от който се нуждаете с гарантирано качество от Shani's Closet посетете сайта www.shaniscloset.bg.

За какво служат фустите

Фустите започват да се използват за пръв път във Франция и се произвеждат, за да осигуряват по-стегнат вид на дрехите. С течение на времето те започват да навлизат масово в живота на жените, което ги превръща във важна долна дреха. Фустите се носят за да попречат на връхните дрехи от тънка и нежна материя да не залепват по тялото, същевременно, ако се носят под дрехи без хастар, играят ролята на хастар. Фустите се изработват обичайно в екрю, кремаво, бяло, бежово, но има и модели в тъмно синьо и черно, за да се съчетават и с дрехи в различни цветове. Повечето марки за облекла включват в каталозите си фустите. Те са облеклото, от което жените не могат да се откажат, заради което продължава производството на различни модели.

Фусти и комбинезони за всяка възраст

Обикновено фустите се моделират във формата на поли. С изработването на комбинезоните и фустите жените се чувстват по-комфортни когато носят дрехи без хастар. Те могат да се носят във всеки сезон и благодарение на своята еластичност не позволяват на връхните дрехи, например поли, вечерни рокли и др. да се набират, смачкват или залепват по тялото, като по този начин дрехата запазва качеството си. При някои модели под или над коленете се акцентира върху дантеления детайл, при други – не. Предпочитаните от жените във всяка възрастова група, комбинезоните са налични с тънки и дебели презрамки. Дължината на комбинезоните може да бъде под и над коленете, както и при фустите. Поначало моделите са семпли, но и при комбинезоните се използват дантелени детайли. За да проучите отблизо изисканите и с високо качество секси фусти и комбинезони, може да посетите сайта www.shaniscloset.bg. Можете да се възползвате от услугите за лесна поръчка и плащане, бърза доставка и защитена опаковка на Shani's Closet.