Премини към основното съдържание

Спално бельо

Описание

Модели дамски нощници & пижами

Мястото на нощниците и пижамите сред облеклото на дамите е специално. Ние прекарваме значителна част от денонощието, почивайки в леглото. Качественият сън ви помага да започнете деня си в бодро настроение. Колкото е по-качествен сънят ни, толкова по-позитивни ще бъдем било в офиса, било в дома. В такъв случай от какво се нуждаем за по-качествен сън? От облекло, с което ще се чувстваме удобно в леглото. Комплектите дамски нощници и пижами на марката Shani's Closet открехват пред вас вратите на спокойния сън със своите качествени, елегантни и нежни модели. За да проучите отблизо нощниците, пижамите и кадифените комплекти на Shani's Closet, които ви обещават сладки сънища без прекъсване, посетете сайта www.shaniscloset.bg, на който може да поръчате харесаният от вас продукт на изгодна цена.

Комплекти пижами за стилни дами

Със своите сатенени комплекти пижами марката на стилните дами Shani's Closet ви превръща в модни икони. При елегантните и качествените комплекти се открояват кройките с оригинален дизайн. Сатенените комплекти пижами, които привличат вниманието с екстравагантния си дизайн, се състоят от комплекти с два или три компонента. Сатенените комплекти пижами, придаващи на дамите допълнителна женственост с ослепително красивите десени, обвиват тялото като мека коприна. Комплектите са сто процента местно производство, при изработването им не са използвани вредни за здравето материали. Със сатенените комплекти пижами сертифицирани с Azo Fre и Oeke-Tex марката произвежда продукти съгласно изискваните стандарти, като набляга на комфорта във всички модели. Комплектите пижами са налични в размери S, M, L, XL, както и в големи размери 2XL, 3XL, 4XL, които помагат на дамите отново да преоткрият тялото си.

Секси и еротични комплекти нощници на марката Shani's Closet

Комплектите нощници на марката Shani's Closet впечатляват със своя елегантен дизайн. Комплектите се състоят от два компонента – нощница и халат, като доминиращ е черният цвят, но моделите в различни цветове също се отличават със своята елегантност и привлекателност. При екзотичните комплекти с десен се открояват моделите в светло лилаво, розово, тъмно лилаво, тъмно синьо, визон, голд, сакс. С изисканите комплекти нощници и халати ще се почувствате сексапилни и еротични, както никога преди и можете да накарате партньора си да изживее незабравими нощи. Нощниците и пижамите на марката Shani's Closet и комплектите на „Аху“ ще намерите на сайта www.shaniscloset.bg, на който може да поръчате харесаният от вас продукт с възможност за бърза доставка. Всички продукти се доставят поверително и в дискретна опаковка, поради което спокойно може да посетите сайта и да пазарувате.