Премини към основното съдържание

Чорапи за жартиери

Описание

Елегантни и качествени чорапи за жартиери

Жартиерите, които спадат към дамските фентъзи облекла се състоят от няколко части и се продават в комплект. Най-важният елемент от комплекта са чорапите за жартиери. За да проучите отблизо изисканите, качествените и секси модели чорапи за жартиери, както и да закупите харесаният от вас продукт на изгодна цена с възможност за бърза доставка, посетете сайта www.shaniscloset.bg.

Секси чорапи за жартиери

Към фентъзи продуктите спадат моделите, които показват дамите в по-секси, по-нежна и по-съблазнителна светлина. Чорапите за жартиери, които влизат в тази категория може да се закупят както в комплект, така и поотделно. С различните модели и цветове чорапите за жартиери, които ви помагат да отразите собствения си стил, казано накратко са чорапи над коленете. В сравнение с чорапогащниците те са по-удобни. Заради това мнозина дами ги предпочитат както за специалните нощи, така и за ежедневието. Чорапогащниците покриват изцяло интимната зона през целия ден и не й позволяват да диша. Това може да причини неприятна миризма с напредването на деня. Особено за работещите дами това крие голям риск. Чорапите за жартиери откриват интимната зона и не водят до образуването на нежелана миризма.

Най-предпочитани сред чорапите за жартиери са мрежестите модели. Дантелените детайли в горната част на мрежестите чорапи за жартиери, които придават екзотична красота и нежност на краката, ви осигурява елегантност и в долното облекло, както и в горното. Най-предпочитани са белият, червеният и черният цвят, те може да се продават и в комплект с g-string моделите. Най-често използвани детайли при чорапите за жартиери са дантелата и панделката. Дантелените детайли в края на чорапа придават по-голяма нежност и естетичност на крака. Закрепените към жартиерите чорапи придават на дамите по-секси и по-еротичен силует. Чорапите за жартиери може да бъдат в еднакъв цвят, а дантелените детайли – в различни цветове. Черният чорап за жартиери с червена дантела и папионка са най-често срещаното съчетание.

Как се носят чорапите за жартиери

Тези чорапи стигат над коленете и се закрепват с жартиери. Така чорапите стоят плътно прилепнали, не се изхлузват и показват краката в по секси светлина. В зависимост от модела жартиерите може да съдържат две или четири ленти. Тези ленти трябва да се закрепят равномерно за чорапите. Ако това правило не се спазва, носенето на чорапи за жартиери може да се окаже отегчение, вместо удоволствие. Ако и вие желаете да проучите отблизо жартиерите и чорапите за жартиери, отговарящи на индивидуалния ви стил и да пазарувате, възползвайки се от услугите за лесна поръчка, дискретна опаковка и бърза доставка, може да посетите сайта www.shaniscloset.bg.