Премини към основното съдържание

Еротични костюми

Намирам 0 резултата

Описание

Секси фентъзи костюми

Ако искате да разнообразите и да направите по-вълнуващ монотонния сексуален живот, може да се възползвате от фентъзи костюмите. С фентъзи костюмите, които превръщат секса в една забавна игра мже да изживеете незабравими нощи. Най-любимият сред фентъзи моделите за жени продукт е костюмът „домашна прислужница“. Ако искате да омаете партньора си, преобразявайки се като домашна прислужница и с игрите, които ще му представите, прозрачният костюм, откриващ интимната зона е точно за вас. За да проучите най-различните видове костюми като „домашна прислужница“, „моряшки костюм“, „червената шапчица“, „момиче от гимназията“ и др., посетете сайта www.shaniscloset.bg, на който може да поръчате харесаният от вас фентъзи костюм с възможност за поверителна доставка, в дискретна опаковка.

Какво е фентъзи костюм

Може да превърнете в реалност любовните сцени в романа, който сте прочели или от филма, който сте гледали и да повишите градуса на емоцията в сексуалния си живот, превръщайки го в игра сякаш участвате във филмова сцена с партньора си. Как ли? Разбира се, като влезете в ролята на домашна прислужница, войник, момиче от гимназията, полицай, медицинска сестра, стюардеса, червената шапчица, снежанка. Фентъзи костюмите ви помагат да превърнете спалнята в своеобразна филмова сцена преди осъществяването на половия контакт, те ви дават възможност да правите секс чрез игра и да почувствате максимално удоволствие от сексуалния живот. При секси костюмите на преден план изпъкват униформите. Благодарение на специално изработените за целта костюми вие може да изглеждате и като червената шапчица, която се нуждае от помощ, както и като домашна прислужница, която прелъстява господаря с костюм, откриващ интимната зона. Изборът е ваш. Избирайки си модел сред изисканите и красиви фентъзи костюми, които изцяло подчертават седалищните части, откриват интимната зона, придават тайнственост на бюста може да повишите градуса на емоцията и удоволствието.

Профилирани секси костюми

Най-предпочитаните сред фентъзи продуктите са моделите, които имитират костюмите, свързани с различни професии. Тези костюми са с натрапчиво дълбоко деколте и подчертават всички линии на тялото. Много късите поли, горните елементи, откриващи бюста, шортите, бикините, долното бельо, открояващи интимната зона са детайлите на фентъзи костюмите, които вдигат градуса на емоциите.

Освен професионалните униформи, облеклото на любимите герои също са сред идеалните модели, които ще развинтят фантазията ви. Червената шапчица, снежанка, жената-котка, заешки костюм, пиратски костюм са сред любимите модели в света на профилираните секси костюми. Няма съмнение, че сред фентъзи костюмите най-отбрано място заема костюмът на „танцьорката“. Ако искате да вземете ума на партньора си с костюм, който подчертава линиите на тялото ви и ви придава чевръста и гъвкава осанка, посетете сайта www.shaniscloset.bg, на който може да разгледате отблизо фентъзи костюмите, както и да поръчате в дискретна опаковка с възможност за бърза доставка харесаният от вас продукт.