Премини към основното съдържание

Комплекти жартиери

Описание

Елегантни и еротични комплекти жартиери

Жартиерите са ластични ленти, с които се прикачват чорапите около бедрото или кръста и са част от фентъзи продуктите. Употребата им е известна още от стари времена. В зависимост от предназначението си жартиерата е имала различни названия, но основната й функция е да закрепва дългите чорапи. По-рано жартиерите се използвали само като приспособление за закрепване, но в съвремието ни те се използват за по-голяма сексуална привлекателност и са станали част от еротичното бельо, към което двойките прибягват, за да спасят половия си живот от скучната монотонност. Със своята сексапилна визия жартиерата оказва съблазняващ ефект върху мъжете. Ако и вие желаете да разгледате комплектите жартиери отблизо и да поръчате харесаният от вас продукт бързо и лесно в дискретна опаковка и експресна доставка, посетете сайта www.shaniscloset.bg.

Какво представлява жартиерата

Жартиерите, които се предлагат в магазините за бельо в категорията долно бельо намират широка употреба през 20 век. По онова време дамите са носели копринени чорапи като израз на елегантност и благородство. Тъй като копринените чорапи се свличали, възникнала нужда те да се закрепят около бедрото или кръста и така започва носенето на жартиери, които да не позволят смъкването на чорапите. Казано накратко, жартиерата е аксесоар, който закрепва чорапите и не им позволява да се свличат. С течение на времето предназначението на жартиерата се променя и тя започва да се използва като еротично бельо. Най-елементарно казано тя задържа чорапите плътно към краката и се състои от закрепващи ленти.

Моделите жартиери, които са неизменна част от фентъзи бельото основно се състоят от две части – чорапи и приспособление за закрепване. В съвремието ни моделите жартиери се изработват и в комплекти с повече атрибути, като някои от тях включват по три, четири, пет, дори и шест елеманта.

Най-предпочитаните модели жартиери

Жартиерите, произвеждани от марките за долно бельо дават възможност на всяка дама да отрази собствения си стил, чрез богат избор от цветове и модели. Черното, бялото и червеното са едни от най-предпочитаните от дамите комплекти жартиери, сред които можем да изброим кожените жартиери, дантелените жартиери, прозрачните комплекти, комплекти тип бейбидол, кадифените комплекти, комплекти с открит гръб и с панделка, комплекти с открит бюст, комплекти, откриващи интимната зона, комплект бюстиета с жартиери, комплект жартиери с мрежести дантели и др. И вие можете да се сдобиете с моделите, които биха откроили вашия стил и биха отразили вътрешната ви красота навън, като посетите сайта www.shaniscloset.bg, с опции за поверителна доставка в дискретна опаковка.