Премини към основното съдържание

Еротични бодита

Описание

Секси фентъзи боди модели

Фентъзи облеклата се предлагат в стил, който прави дамите по-сексапилни и по-прелъстителни. Тези фентъзи продукти, които са предпочитани за специалните нощи имат съблазняващ ефект с детайли като дълбоко деколте, прозрачни материи, дантела и тюл. Както се подразбира и от името, секси боди моделите са изработени за специалните нощи. Дантелата заема специално място, както във връхните, така и в долните дамски облекла. Дантелата придава ослепителна красота и нежност на всяка материя, върху която се прилага. Тя доминира и при фентъзи боди моделите. Когато възбуждащата красота на дантелата се слее с огъня на любовната игра, нощта с любимия човек се превръща в незабравимо удоволствие.

С боди моделите с дълбоко деколте откриващи гърба може да подчертаете всички линии на тялото си. Те открояват тънката линия на талията, разкошните бедра и цялата пищност на бюста и притежават омагьосваща красота с моделите в червено, черно, зелено и бяло. Прави впечатление, че тюлените фентъзи боди модели, които откриват интимната зона се предпочитат от капризните дами. Смокиновите боди модели, които откриват бюста са продукти, които са изработени за да превърнат специалните нощи в страстно изживяване.

Кожените боди модели са изработени с оглед на въздействието на кожения детайл върху мъжете. Те предизвикват полова страст и ви помагат да се сдобиете с омагьосваща красота. С кожените боди модели с цип и колан, които имат сексапилна и впечатляваща визия може да се подготвите за една незабравима нощ.

Фентъзи боди модели с жартиери и превръзки за очи

Сред фентъзи боди моделите най-предпочитани от дамите са продуктите с жартиери и превръзки за очи. Фактът, че комплектът съдържа жартиера, боди и превръзка за очи е много важен от гледна точка на приложението му. Бодита с превръзки за очи – любимите модели на дамите, които искат да си поиграят ви помагат да изживеете секса свободно отвъд всякакви граници. Ако искате да разгледате мрежестите модели, моделите с V-образно деколте, моделите с кожени и верижни детайли, тюлените и дантелените модели, моделите с тънки презрамки, моделите с връзване през врата, майокините и боди моделите откриващи интимната зона, гърба и бюста, посетете сайта www.shaniscloset.bg, на който може да направите своята поръчка с възможност за дискретна опаковка и поверителна доставка.