Премини към основното съдържание

Боди чорапогащници

Описание

Модели дамски боди чорапогащници

Дамският боди чорапогащник е един от дамските фентъзи продукти. Това е продукт във формата на чорап, който обвива цялото тяло. Той се състои само от една част. Този продукт прилепва към краката, седалищните части и по цялото тяло, като му придава секси форма. При някои модели боди чорапогащникът покрива и ръцете. Тук „покрива“ е в метафоричен смисъл, тъй като боди чорапът откроява всички линии на тялото и ви показва в секси светлина. За да разгледате отблизо елегантните, качествените и секси модели дамски боди чорапогащници, посетете сайта www.shaniscloset.bg, на който може да поръчате харесаният от вас продукт с възможност за дискретна доставка.

Какво е боди чорапогащник

Боди чорапогъщникът е прозрачно дамско облекло, което обвива цялото тяло и се състои само от една част. Впрочем боди чорапогъщникът по-скоро наподобява гащеризон, отколкото чорап. Кройката на тези модели напомня за класическия дамски чорапогащник, но разликата се състои в това, че боди чорапогащникът обвива цялото тяло. Боди чорапогащникът придава на тялото по-секси вид, тъй като е изработен от прозрачна материя. Според едно проучване мъжете изпитват по-голямо удоволствие от това да наблюдават жените в еротично бельо, отколкото в евино облекло. Боди чорапогащниците са сред любимите фентъзи, костюми, в които мъжете желаят да виждат нежния пол. Те може да се комбинират със сутиен и бикини, но може да се носят и самостоятелно, като по този начин ви помагат да покажете на партньора си интимната зона и бюста в тайнствена светлина.

Боди чорапогащници – размери

Боди чорапогащниците се произвеждат в различни размери. Тези продукти добиват формата на тялото, отличават се със своята еластичност и са стандартизирани. Но за макси дамите, които не могат да носят стандартните модели се произвеждат и големи размери.

Най-предпочитани са боди чорапогащниците в червено, черно и бежово. Акцентът обаче пада върху черния цвят. Боди чорапогащниците, които придават на фигурата ви по-голяма еластичност, елегантност и привлекателност се произвеждат от дантелени, прозрачни, тюлени и мрежести материи. Моделите, които откриват интимната зона имат силно прелъстяващ ефект върху мъжете и са сред най-любимите. Те осигуряват на сексуалната връзка емоцията във вашите фантазии. За да разчупите еднообразието на половия си живот, може да направите малки промени в него. Боди чорапогащниците превръщат специалните моменти в незабравими мигове, жените обичат да ги носят, а мъжете харесват да ги виждат върху нежния пол. За да разгледате отблизо боди чорапогащниците, които увеличават дозата на влечението и желанието, както и да поръчате харесаният от вас модел с възможност за бърза доставка, в дискретна опаковка, посетете сайта www.shaniscloset.bg.