Премини към основното съдържание

Нощни комплекти за дами с наднормено тегло

Намирам 0 резултата

Описание

Макси модели дамски нощници и цени

Марките за дамско бельо имат амбицията дамите, които са в хармония с тялото си също да изглеждат елегантни и нежни, заради което усилено произвеждат нощници, сутиени и бикини, бодита, бюстиета, жартиери, танга в големи размери. Дамските комплекти нощници в големи размери осигуряват на пищните дами мечтаната от тях елегантност и грациозност. За да разгледате отблизо комплектите нощници от ново поколение, които разрушават мита, че за да изглеждате секси трябва да притежавате слаба фигура, както и да поръчате модел по ваш размер, посетете сайта www.shaniscloset.bg. Може да получите избраният от вас продукт с възможност за лесно плащане, бърза доставка, безплатно карго, дискретна опаковка.

Елегантни и секси комплекти нощници специално за макси дамите

Ако искате да разнообразите специалните нощи, въобще не мислете за килограмите си. С елегантните и секси комплекти нощници, произведени специално за макси дамите имате възможност да накарате партньора си да изживее незабравими нощи. Благодарение на комплектите нощници за макси дамите във всяка възраст може да изглеждате ослепително красиви и сексапилни, както никога преди. Макси моделите нощници, които се предлагат на вниманието ви с богат избор от различни цветове и модели обещават прелъстителна визия с дантелените, тюлените и прозрачните си детайли. Трудностите при откриването на големи размери дамски нощници вече не съществуват благодарение на богатата гама от макси модели на Shani's Closet. Shani's Closet се отличава от останалите марки с качеството на нощниците, които предоставят на пищните дами мечтаните от тях нежност и грациозност с богат избор от размери XL, 2XL, 3XL, 4XL. При комплектите нощници, привличащи вниманието с великолепния си дизайн доминират черният, червеният, лилавият, светло лилавият, сакс, визон, пудра, зеленият, белият, вишневият, бордо цветове. И вие може да разнообразите нощите си с моделите, предлагани на вниманието ви в различни цветове.

Големи размери комплекти нощници с тюлени и дантелени детайли

При изработването на дамски комплекти нощници в големи размери широко се използват тюлени и дантелени детайли, които имат съблазнителен ефект. Благодарение на прозрачната тюлена материя имате възможност да подчертаете линиите на фигурата си и да прелъстите вашия партньор с ясно откроената ви сексапилност. Комплектите нощници с десени от черни рози ще ви помогнат да скриете излишните килограми и да придобиете по-изящен вид. А с тюлените комплекти нощници, ще изглеждате невероятно изкусителни и ще изживеете незабравими нощи.

Бейбидол шорти комплектите също се радват на висока популярност сред дамските комплекти нощници в големи размери. Бейбидол шорти комплектите ви правят различни благодарение на оригиналния им дизайн и ви помагат да изглеждате сексапилни и привлекателни. Сатенените бейбидол шорти комплекти украсени с дантели осигуряват безспорен комфорт и удобство и същевременно изглеждат привлекателни за окото благодарение на еротичните детайли по тях. За да разгледате отблизо комплектите нощници и бейбидол шорти в категорията голям размер, посетете сайта www.shaniscloset.bg, на който може да закупите харесаният от вас продукт с възможност за бърза доставка, поверително карго и дискретна опаковка.